Om sidan
Humorplaneten är en av Sveriges största samlingar med humor på Internet. Här finns mängder av roliga historier, filmklipp, bilder, citat, berättelser, spel och annat som får dig att skratta. Du kan enkelt hitta fram till dina favoriter bland alla våra kategorier och få din dagliga dos av skratt. Vi har väldigt stora samlingar av humoristisk innehåll och framför allt i form av roliga historier och andra texter. Troligen har vi nätets största arkiv med roliga historier och andra roliga texter på svenska.

Humorplaneten har funnits i många år och innan sidan dök upp i sin nuvarande skepnad kunde man besöka den i form av Humorix.nu, en humorsida som öppnade sina portar redan 1999, alltså för mer än 10 år sedan. Vi på Humorplaneten har med andra ord koll på det här med humor och har funnits med länge, vilket gör oss till en av de svenska humorsidor som funnits med längst och som fortfarande är aktiva. Det gör även att du troligen kan hitta det mesta som är roligt här på sidan.

Kontakta oss
Ifall det är någonting du undrar eller om du är ute efter ett samarbete eller liknande så kan du kontakta oss. Detta gör du enklast genom att skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär där du berättar vem du är och vad du undrar över. Vi är alltid intresserade av olika slags samarbeten och möjligheter så tveka inte att skicka ett mail.

Vi uppskattar även om du mailar oss om andra saker, t ex om du hittar trasiga länkar, filmklipp som slutat fungera eller andra felaktigheter på sidan. Ifall du skickar ett mail när du hittar något som är fel kan vi fixa till detta och göra vår sida bättre.

Reklam på Humorplaneten
Är du intresserad av att göra reklam på Humorplaneten kan detta kanske gå att ordna. Varje dag har sidan många besökare av varierande åldrar och av olika kön. Dessa personer är allt ifrån skolungdomar som vill fördriva tiden till arbetande vuxna som vill ha sig ett gott skratt eller läsa en rolig historia under kafferasten på jobbet. Dessa personer kan du nå ut till genom att göra reklam hos oss.

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär ifall du är intresserad av att göra reklam så återkommer vi till dig så snart vi kan. Skriv med så mycket information du kan så är det lättare för oss att snabbt komma med ett förslag som passar alla parter. Glöm ej din mailadress.