Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Historier från yrkeslivet 35-40

36. Dagen efter personalfesten blir kamrer Slantemyr (62) inkallad till direktören, som ansåg att han lite för ivrigt jagat företagets yngsta damer.
- Ni borde tänka på både ert och företagets anseende och inte jaga flickor i er ålder!
- Jag förstår inte vad direktören menar, svarade Slantemyr, dom var inte alls i min ålder!

37. Flygplanet har just startat på väg mot södern. Kaptenen hälsar passagerarna välkomna och önskar en trevlig resa. Men det bär sig inte bättre än att han glömmer att stänga av mikrofonen och efter en stund hör man den ena piloten säga till den andra:
- Du, den där lilla mörka flygvärdinnan ska jag nog ta med mig upp på rummet när vi kommer fram.
Flygvärdinnan, som naturligtvis hörde det hela, rusar genom mittgången för att varsko piloterna om att mikrofonen inte är avstängd. Men i sin iver råkar hon snubbla och faller vid sidan om en äldre dam.
- Lugn fröken lilla, säger denna, han sa ju "när vi kommer fram".

38. Det hände en fruktansvärd olycka på bygget. Åke ramlade ner från en byggnadsställning och skadade underlivet. Han forslades i ilfart till det närmaste sjukhus. Pungkulorna gick inte att rädda och ingenting hade man att operera in i stället. Det fick bli ett par lökar.
Ett par månader senare kom Åke på återbesök till sjukhuset. Läkaren frågade hur det hade fungerat.
- Skapligt, men jag får tårar i ögonen när jag onanerar..

39. Den kurviga damen kom in till skräddaren för att få sig ett par byxor sydda. Lärling Erling som skulle ta måttet, blev lite villrådig. Damen hade kjol på sig så hur skulle han ta innermått från grenen och nedåt. Han kunde väl inte köra in handen under kjolen. Bäst att gå in till mäster och fråga.
- Dumsnut, röt mäster. Funkar inte med måttband! Ta måttstocken! Den kör du upp tills det tar emot, och läser av nere vid ankeln! Kolla av att det våta i toppen är minst 15 cm. Då räcker det till dubbelvikt byxslag.

40. Det var för en herrans massa år sedan, Marilyn Monroe var runkobjektet med stort R. Enstöringen och filmmaskinisten på den lila landsortsbiografen var helt förhäxad av henne. När han visade Marilyns filmer kunde man rent av höra flåset uppifrån projektorbåset. En dag fick biografen en pappdocka i helfigur av Marilyn Monroe, som reklam för nästa film. Den försvann genast. Den hittades snart i viloskrubben bak projektorrummet, med ett hål på ett ställe där Marilyn hade ett, om man ska tro på Kennedy. Så efter en föreställning smög sig biografägaren och en stadig vakt upp till skrubben. Det var som dom misstänkte!
- Pappskalle! Skrek dom. Nog fan att du är tokig i henne, men att ligga och knulla en pappfigur..!
- Det är inte alls så tokigt. Jag har städerskan under. Våningskypare Olsson kom instörtande till hotelldirektör Persson och skrek:
- Damen i rum 125 beställde whisky och då jag kom in låg hon på sängen spritt naken. Jag sprang förstås därifrån, men tyckte att det var bäst att tala om det för direktörn.
- Det var alldeles rätt, sa Persson. Jag ska omedelbart gå upp till henne..!