Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Religionshistorier 31-35

31. John sitter i biktstolen i den lilla irländska byn. - Fader, jag har syndat. Jag har varit tillsammans med en gift kvinna. - Det är ju förfärligt. Vem var det? - Det kan jag tyvärr inte säga. - Då kan du inte få syndernas förlåtelse. Kan jag göra det lättare för dig? Var det fru Higgins? - Nej! - Fru Thomson - Nej! - Var det fru Baker..? Senare på puben. - Fick du dina synder förlåtna? - Nej, men en massa tips inför helgen.

32. Så var det nunnan som var på väg till kyrkan, som plötsligt blev antastad bakifrån av en man. Han släpade in henne i en portgång där han våldtog henne. - Nå, vad har du tänkt att säga när du ska be i kyrkan?, frågade han henne. - Jag måste säga sanningen. Att du släpade in mig i en portuppgång och våldtog mig två gånger..! - Två gånger?? - Ja, om du inte har blivit för trött efter första gången!, sa nunnan.

33. - Vad sa Jesus till chauffören i taxin? - Vet ej! - Spiken i botten!

34. Det var på den tiden då präster gjorde hembesök. Prästen är på besök i en avsides belägen bostad ute på landet. Klockan har blivit mycket och det är busväder ute. Han ber att få sova över och får lov att ligga i lillpojkens rum på övervåningen. När prästen håller på att klä av sig ser han pojken stå på knä på andra sidan av sängen och tänker att han också borde göra så. Han knäböjer på sin sida av sängen och knäpper händerna. Pojken frågar: - Vad gör farbror? Prästen svarar: - Samma som du min vän. Då säger pojken mycket förvånad: - Då blir mamma jättearg, för pottan är på denna sidan!

35. Det var de sju dvärgarna som skulle besöka påven i vatikanen. När de fick möta påven frågade Toker: - Jo finns det några dvärg nunnor i vatikanen? - Nej, det tror jag inte att det finns. De andra dvärgarna började fnissa lite bakom Tokers rygg. - Finns det några dvärg nunnor i Italien? fortsatte Toker. - Nä du Toker det tror jag inte, svarade påven. De andra dvärgarna började nu fnissa lite högre bakom Tokers rygg. - Jo Påven finns det några dvärg nunna någonstans i hela världen? - Nä det har jag svårt att tro. Nu började de andra dvärgarna att gap skratta och kloker utbrast: - Toker har satt på en pingvin!