Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Sjukhushistorier 26-30

26. - Innan jag kom hit, doktorn, så har jag varit hos flera andra läkare, och de ställde en helt annan diagnos än ni.
- Det kan hända, men obduktionen kommer att visa att jag har rätt.

27. Det var ett svenskt par som skulle ner till Mallorca på solsemester. När dom låg där på nudist stranden och kände vågorna skölja över dem, råkade en krabba sköljas in i kvinnans .... Dom for direkt till akuten, men doktorn fick inte ut den hur han än gjorde. Så han bestämde sig för att lura ut den med ett bete,... han sa till maken att stoppa in sin penis. När han kände att krabban tog tag i den skulle han dra ut den. Mannen vägrade och till slut bestämde sig doktorn för att göra det själv. Han började lite försiktig, kände sig fram. Men när ingeting hände blev han mer och mer våldsam och till slut sa han:
- Jag kanske inte får ut den jäveln, men jag skall krossa honom!

28. En kille och en tjej låg ensamma på stranden bredvid varandra. De var inte bekanta. Killen blev lite små kåt på tjejen och flyttade sig genom att hasa sig sakta mot henne. Han vågade inte röra henne med handen. Men han lyckade ändå få in sin ena fot i mellan hennes ben upp hönan på henne. Han pillade med stortån i hennes sköte och hon föreföll tycka om det. Efter cirka 10 min fick de avbryta sina övningar eftersom stranden fylldes av fler badgäster. När det hade gått 14 dagar upptäckte killen att hans stortå svullnat upp den var blå och lila, det blivit ett sår också som såg fult ut. Killen gick till doktorn. Doktorn lade pannan i djupa veck och sa att detta min gode man är syfilis. Killen frågade doktorn om det var vanligt att han fick in patienter med sådana här åkommor.
- Vanligt är det väl inte direkt, sa doktorn, men i förra veckan fick jag in en tjej som hade fått en fotvårta på fittan.

29. Efter att ha vaknat upp de senaste dagarna med brödsmulor i sängen, började Svea undra vad som var fel. Hon var säker på att hon inte hade ätit bröd i sängen de senaste dagarna och hon var helt säker på att det kom från underlivet. hon gick till en gynekolog som bad henne ta av sig kläderna och lägga sig på britsen. Han behövde bara ta en hastig titt på hennes underliv innan han sa:
- Det är ju inte så konstigt att du har brödsmulor i sängen, du har ju bullfitta!

30. De båda läkarna hade träffats på en kongress. Han var från Göteborg och hon var från Stockholm. De åt middag tillsammans och fortsatte i baren för att avsluta kvällen på hans hotellrum och i hans säng. Efteråt frågade han henne:
- Du är gynekolog, eller hur?
- Ja, det stämmer, svarade hon, och du är narkosläkare, eller hur?
- Javisst, sade han förvånat, hur kunde du veta det?
- Jag kände ingenting!